Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seaman 4327.13.007.07

Ceasurile elegante pentru bărbați la un preț rezonabil sunt o alegere excelentă în mai multe moduri. Lasă-te încântat de renumita calitate elvețiană a brandului elvețian Hanowa Militar. Carcasa… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elegante pentru bărbați la un preț rezonabil sunt o alegere excelentă în mai multe moduri. Lasă-te încântat de renumita calitate elvețiană a brandului elvețian Hanowa Militar. Carcasa rotundă a acestui model este realizată din oțel chirurgical cu finisaj PVD negru. Ceasul este acoperit cu sticlă minerală durabilă. Cureaua din silicon sofisticat negru asigură confort chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Într-un mod interesant, ceasul îmbunătățește inelele de date pe care le puteți urmări prin cadranul analogic. Pe lângă data indispensabilă și elementele luminescente, acestea vor oferi, de asemenea, o rezistență la apă de până la cincizeci de metri, ceea ce este complet suficient pentru duș și scăldat normal. Dă prioritate calității și bazează-te pe marca tradițională elvețiană Hanowa militară elvețiană. Aceste ceasuri vor deveni însoțitorul tău fidel într-o varietate de situații pe care le vei vedea pentru tine. Sunt potrivite pentru un bărbat sportiv de orice vârstă. De asemenea, pot deveni un cadou drăguț cu care să facă o impresie bună.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde