Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Recruit Chrono Prime 5232.04.001

Elegante, atemporale, practice și drăguțe, aceste caracteristici vin în minte atunci când privim acest model din tradiționalul Swiss Military Hanowa . Nu ezitați să le fixați la încheietura mâinii și… Descriere și parametrii

Descriere

Elegante, atemporale, practice și drăguțe, aceste caracteristici vin în minte atunci când privim acest model din tradiționalul Swiss Military Hanowa . Nu ezitați să le fixați la încheietura mâinii și să vă bucurați. Acest model este cu adevărat strâns până la ultimele detalii. Poți merge cu ei nu numai în orașul mare. Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Ceasul este acoperit cu cristale de safir rezistent . Au o dată, un indicator de săptămână, cronometru și impermeabil la cincizeci de metri . Desigur, există și mâini și indici luminiscenți, care datorită unei acoperiri speciale ușurează orientarea pe cadran. Ceasul se potrivește perfect, este extrem de confortabil și ușor de purtat. Vei vedea că împrejurimile tale vor observa imediat noul ceas și cu siguranță îl vor lăuda. Un clasic pur și simplu nu iese niciodată din modă.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde