Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Recruit Lady Prime 7230.04.001

Combinația de renumită calitate elvețiană, manopera precisă, aspectul elegant și prețul favorabil sunt pur și simplu irezistibile. Acest model știe să se angajeze. Aspectul său atemporal este… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Combinația de renumită calitate elvețiană, manopera precisă, aspectul elegant și prețul favorabil sunt pur și simplu irezistibile. Acest model știe să se angajeze. Aspectul său atemporal este atrăgător din toate punctele de vedere. Carcasa și cureaua sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate . Forma rotundă asigură un aspect clasic. Ceasul are o ștampilă de date și mâini și indexuri luminiscente . Celălalt avantaj al acestora este capacul din cristal de safir, care este rezistent la zgârieturi. Ceasul este rezistent la apă până la cincizeci de metri, astfel încât să puteți lua în siguranță o baie răcoritoare sau un duș rapid. Aspectul lor subtil le face ideale pentru o gamă largă de ocazii și o gamă largă de ținute stilate. Ceasurile de dama de la marca Swiss Military Hanowa cu siguranta vor placea.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde