Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Recruit Prime 5230.04.001

Frumusețea și eleganța se află adesea într-o simplitate impresionantă. Nu este diferit în acest caz. Lasă-te încântat de un stil versatil elegant și cumpără ceasuri elvețiene care arată deosebit de… Descriere și parametrii

Descriere

Frumusețea și eleganța se află adesea într-o simplitate impresionantă. Nu este diferit în acest caz. Lasă-te încântat de un stil versatil elegant și cumpără ceasuri elvețiene care arată deosebit de bine pe încheietura mâinii. Demonstrați calitatea, manopera de precizie și o serie de detalii practice. Mai mult, cu siguranță veți fi mulțumiți de prețul favorabil . Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Ceasul este acoperit cu un cristal rezistent de safir, care nu va oferi zgârieturi inestetice nicio șansă. Cadranul se mândrește cu mâini și indici care sunt tratați cu o acoperire specială luminiscentă SuperLuminova . Vă va asigura cea mai bună vizibilitate chiar și în condiții de lumină scăzută, ceea ce veți aprecia de nenumărate ori. Există o ștampilă la îndemână, o combinație atractivă de strălucire și mat pe curea și o rezistență la apă de până la cincizeci de metri, datorită căreia puteți urmări dușul rapid preferat zilnic.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde