Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Recruit Prime 5230.04.007

Nu doar un preț atractiv este un mare avantaj al acestui model. Semnul distinctiv al calității îl poartă și marca tradițională elvețiană Swiss Military Hanowa . Carcasa și cureaua sunt din oțel… Descriere și parametrii

Descriere

Nu doar un preț atractiv este un mare avantaj al acestui model. Semnul distinctiv al calității îl poartă și marca tradițională elvețiană Swiss Military Hanowa . Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil. Ceasul este acoperit de un cristal rezistent de safir care va face ceasul să pară literalmente nou pentru mult timp. Fața într-o notă de culoare neagră contrastează frumos cu mâinile și indexurile albe, care sunt tratate cu un strat de SuperLuminova luminiscent special pentru o vizibilitate cât mai bună chiar și în condiții de lumină scăzută. Există o ștampilă de date, o combinație atractivă de luciu și mat pe o curea de oțel și o rezistență la apă până la cincizeci de metri, astfel încât să vă puteți bucura de un duș zilnic cu încredere. Ceasul este perfect pentru o eleganță sloppy, stil casual și sport-elegant. Datorită accesoriilor vestimentare de înaltă calitate, veți avea întotdeauna o impresie îngrijită.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde