Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Soldier Prime 4231.04.001

Acest ceas combină impresionant minimalismul elvețian cu simțul esteticii modei. Se spune că simplitatea este frumusețe și de aceea toate micile detalii pot excela. Veți aprecia nu numai prețul… Descriere și parametrii

Descriere

Acest ceas combină impresionant minimalismul elvețian cu simțul esteticii modei. Se spune că simplitatea este frumusețe și de aceea toate micile detalii pot excela. Veți aprecia nu numai prețul favorabil și raportul preț / performanță bun, dar și cazul din oțel inoxidabil, curea din piele de calitate cu cusături decorative, cadran clar și ușor de citit, mâini luminiscente și indici SuperLuminova, etc. Ceasul este acoperit cu safir rezistent pentru a preveni zgârieturile inestetice. Acest lucru face ca ceasul dvs. să dureze mai mult ca nou. Acest model este potrivit pentru ocazii formale și sociale, dând o impresie elegantă și sofisticată . Acesta vă va oferi impermeabil la cincizeci de metri . Deci nu trebuie să-l scoateți în timp ce vă faceți baie sau faceți duș. Bucurați-vă de un ceas care este minunat pentru bărbații de orice vârstă. De asemenea, este potrivit și ca un cadou pentru cineva de care aveți grijă și doriți să faceți plăcere.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde