Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Soldier Prime 5231.04.003

Demonstrează-ți că știi că stilul elegant se potrivește, că te vei bucura de calitatea elvețiană fără compromisuri și că preferi designul atractiv . De ce să nu te bucuri de cel mai bun din lumea… Descriere și parametrii

Descriere

Demonstrează-ți că știi că stilul elegant se potrivește, că te vei bucura de calitatea elvețiană fără compromisuri și că preferi designul atractiv . De ce să nu te bucuri de cel mai bun din lumea ceasurilor pentru tine și la un preț foarte rezonabil. Carcasa și cureaua acestui model sunt realizate din oțel inoxidabil. Ceasul acoperă un cristal de safir de înaltă calitate și de înaltă rezistență . Cadranul albastru este frumos completat de mâini albe și indexuri tratate cu un strat special SuperLuminova luminiscent . Ceasul va oferi, de asemenea, o ștampilă de dată practică , o combinație atractivă de luciu și mat pe curea și un impermeabil de până la cincizeci de metri, potrivit pentru dușurile normale. Acest model asigură un raport cu preț foarte atractiv față de calitate. Indiferent dacă îl cumpărați pentru dvs. sau pentru cineva apropiat ca un cadou valoros, cu siguranță veți fi fericiți.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde