Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Soldier Prime 5231.04.007

Prețul atractiv cu siguranță nu va fi singurul lucru care te atrage pe acest model. Swiss Military Hanowa a pregătit un ceas care combină un stil sportiv, elegant . Un astfel de ceas va arăta frumos… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Prețul atractiv cu siguranță nu va fi singurul lucru care te atrage pe acest model. Swiss Military Hanowa a pregătit un ceas care combină un stil sportiv, elegant . Un astfel de ceas va arăta frumos pe mâna fiecăruia. Avantajul lor este că vor arăta grozav nu doar ca parte a ținutei cotidiene, ci și în sport și timp liber. Un model de ceas vă va oferi o utilizare frumos versatilă. Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Ceasul acoperă un cristal de safir de înaltă calitate și de înaltă rezistență . Cadranul negru este completat frumos de mâini albe și indexuri cu un finisaj luminoscent special SuperLuminova . Ceasul are, de asemenea, o ștampilă de dată practică , o combinație atractivă de luciu și mat pe curea și, desigur, există rezistență la apă până la cincizeci de metri, care este potrivit pentru spălarea și dușul mâinilor de rutină.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde