Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Twilight II 4302.29.009

Pentru un preț cu adevărat bun, vă puteți delecta cu un ceas sport elegant pentru bărbați . Combinația dintre parametrii de înaltă calitate și practic vă va asigura cu siguranță alegerea potrivită.… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Pentru un preț cu adevărat bun, vă puteți delecta cu un ceas sport elegant pentru bărbați . Combinația dintre parametrii de înaltă calitate și practic vă va asigura cu siguranță alegerea potrivită. Carcasa este din plastic rezistent în negru. Cadranul analogic acoperă paharul mineral . Cureaua din silicon albastru închis vă va oferi o potrivire confortabilă, chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Desigur, există și un decor sub formă de cruce helvetiană, care este tipic pentru ceasurile Made Swiss . Cadranul gri va face ca mâinile și indiciilumineze alb-negru să iasă în evidență. Acest lucru face ceasul clar și ușor de citit chiar și în condiții precare. La poziția a treia oră veți găsi o ștampilă de date practică într-un design clasic. Ceasul este rezistent la apă până la 100 de metri, așa că vă puteți bucura alături de ei nu numai distracție comună cu apa. Acest model conduce la o mișcare fiabilă a cuarțului .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde