Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Undercover Multifunction 4307.04.002

Bine ați venit un ceas elegant din colecția multifuncțională acoperită de către elvețianul Hanowa militar la încheietura mâinii. Acest model nu decorează doar o cruce helvetiană roșie și albă tipică,… Descriere și parametrii

Descriere

Bine ați venit un ceas elegant din colecția multifuncțională acoperită de către elvețianul Hanowa militar la încheietura mâinii. Acest model nu decorează doar o cruce helvetiană roșie și albă tipică, ci și tranziții de culoare pe cadran, elemente luminescente, cronografii și curea de piele maro cusută ornamental. Acestea sunt detaliile care dezvăluie că este un ceas excepțional, cu o notă de muncă cinstită. Carcasa este din oțel inoxidabil. Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate. Deja la prima vedere vei fi cu siguranță atras de un cadran analogic, care strălucește literalmente cu elemente luminescente inconfundabile. Desigur, există o dată practică și indicatorul necesar pentru ziua săptămânii . Dacă totuși ezitați să cumpărați pe cineva ca cadou și doriți ceva cu adevărat valoros, atunci credeți că ceasurile vor fi cu siguranță alegerea potrivită. Sunt potrivite pentru ziua de naștere sau sub bradul de Crăciun etc. Acest model este potrivit pentru prieten, tată sau bunic.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde