Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Classic T-Tradition T063.617.16.037.00

Brand: Tissot
Tradiția clasică clasică T-Classic pentru bărbații cu gust sofisticat este un model elegant de ceas cu design foarte frumos. Ceasul are un cadran alb, cu trei cronografe cu funcție cronometru,… Descriere și parametrii

Descriere

Tradiția clasică clasică T-Classic pentru bărbații cu gust sofisticat este un model elegant de ceas cu design foarte frumos. Ceasul are un cadran alb, cu trei cronografe cu funcție cronometru, datagramă și sticlă de safir. Cazul este fabricat din oțel inoxidabil și la prima atingere vă va convinge de calitatea sa. Puteți prinde această piesă de modă cu o curea din piele brună cu cusături contrastante. Răsfățați-vă cu luxul și fii un adevărat getlman în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 50 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde