Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Lady T072.210.11.038.00

Brand: Tissot
Ceasurile elvețiene din atelierul Tissot sunt create pentru toate doamnele, care se așteaptă la cea mai înaltă calitate de la accesoriile lor. Cadranul lor de argint, căreia nu-i lipsește funcția… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elvețiene din atelierul Tissot sunt create pentru toate doamnele, care se așteaptă la cea mai înaltă calitate de la accesoriile lor. Cadranul lor de argint, căreia nu-i lipsește funcția data, vă va atrage atenția prin designul simplu și foarte elegant de la prima vedere. Cadranul este acoperit de o sticlă de safir, care este foarte rezistentă la zgârieturi și este luciosă și peste mulți ani. Ceasul se prinde pe mână, cu o curelușă argintie din din oțel inoxidabil. Răsfățați-vă cu calitatea prestigioasei Swiss Made și fiți o lady fermecătoare în orice circumstanțe.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
105
Dimensiune
34 x 34 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile