Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Lady T072.210.11.058.00

Brand: Tissot
Ceasurile elvețiene Tissot sunt fabricate pentru toate doamnele care se așteaptă la cea mai înaltă calitate din accesoriile lor. Cadranul lor negru este decorat cu mâini și indici de argint elegant.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elvețiene Tissot sunt fabricate pentru toate doamnele care se așteaptă la cea mai înaltă calitate din accesoriile lor. Cadranul lor negru este decorat cu mâini și indici de argint elegant. Caviarul acoperă un cristal de safir care este foarte rezistent la zgârieturi și este încă lucios de ani de zile. Această impresie este accentuată de liniile fine ale carcasei din oțel inoxidabil mai mică și de cursa mai îngustă. Răsfățați-vă cu calitatea prestigioasei mărci Swiss Made și fiți o femeie fermecătoare în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
105
Dimensiune
34 x 34 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile