Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Sport Titanium T069.439.44.031.00

Brand: Tissot
Dacă sunteți în căutarea unui ceas sportiv, dar luxos, puteți paria pe ceasul unic Tissot Swiss. Cadranul alb este decorat cu două cronografe și o piesă de prezentare necesară. În plus, ceasul are un… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui ceas sportiv, dar luxos, puteți paria pe ceasul unic Tissot Swiss. Cadranul alb este decorat cu două cronografe și o piesă de prezentare necesară. În plus, ceasul are un impermeabil 100M, datorită căruia puteți înota cu ceasul. Cristalul rezistent la safir este încorporat într-un carcasă din titan care se leagă de forța de titan cenușie. Luați o doză bună de adrenalină cu aceste ceasuri și nu întârziați niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 51 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde