Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Tradition T063.210.22.037.00

Brand: Tissot
Ceasul elvețian Tissot este plusul potrivit pentru orice om modern. La prima vedere veți găsi un cadran alb, cu mâini de aur, indicii și o piesă de prezentare necesară . Oțelul inoxidabil de calitate… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul elvețian Tissot este plusul potrivit pentru orice om modern. La prima vedere veți găsi un cadran alb, cu mâini de aur, indicii și o piesă de prezentare necesară . Oțelul inoxidabil de calitate superioară a fost folosit pe toc și trage, făcându-l o unitate perfectă. Trateaza-ti ceasul pentru un costum si pentru petrecerea timpului liber.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
120
Dimensiune
42 x 42 x 8 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde