Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Trend Couturier T035.617.11.051.00

Brand: Tissot
Ceasurile de atelier Tissot sunt fabricate pentru gentlemeni în cele mai bune accesorii. Cadranul lor negru va privi la trei cronografe la prima vedere . Datorită mâinilor de argint și a indiciilor… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de atelier Tissot sunt fabricate pentru gentlemeni în cele mai bune accesorii. Cadranul lor negru va privi la trei cronografe la prima vedere . Datorită mâinilor de argint și a indiciilor ridicate, veți putea vedea întotdeauna ora curentă. Cadranul acoperă un geam din safir care este mai rezistent la zgârieturi și, după ani de uzură, își păstrează strălucirea stralucitoare. Carcasa din oțel inoxidabil și tracțiuneaoferă o primă atingere a calității superioare. Puneți ceasul Swiss Made pe încheietura mâinii și transformați-l într-un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA G10.211
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 41 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde