Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Trend Couturier T035.617.16.051.00

Brand: Tissot
Ceasuri de la ateliere de Tissot sunt ideale pentru barbati , cu o înclinație pentru cele mai bune accesorii. cadran lor negru atrage privirea prin funcția cronometru trei cronograf, care coincid… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la ateliere de Tissot sunt ideale pentru barbati , cu o înclinație pentru cele mai bune accesorii. cadran lor negru atrage privirea prin funcția cronometru trei cronograf, care coincid frumos cu el. Thanks mâinile ascuțite sunt indicii luminescente și în relief întotdeauna perfect, veți vedea ora curentă. Fața de ceas acoperă sticla de safir, care este mai rezistent la zgârieturi, în plus, chiar și după ani de poartă păstrează un luciu strălucit. Carcasă din oțel inoxidabil și curea din piele de crocodil cu model pe care la prima atingere convinge de calitatea înaltă. ceasuri clip de mână marcate Swiss Made și rândul său, într-un fulger în adevăratul domn.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA G10.211
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
83
Dimensiune
41 x 47 x 11 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde