Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MOVETIME MT40 Family Watch 40 Pink

Brand: TCL
Conduceți copiii la o autonomie sporită, protejându-i în același timp cu un TCL MOVETIME Family Watch care acceptă o conexiune de date 4G. Datorită unui aparat de fotografiat încorporat poate fi… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Conduceți copiii la o autonomie sporită, protejându-i în același timp cu un TCL MOVETIME Family Watch care acceptă o conexiune de date 4G. Datorită unui aparat de fotografiat încorporat poate fi oricând în timpul zilei , împreună față în față apeluri video. De asemenea, copiii vă pot trimite fotografii sau mesaje către dvs. și alți membri ai familiei. Fotografiile pot fi apoi împărtășite cu prietenii. Există, de asemenea, trimitere și primire SMS, mesagerie vocală, emoji și chat privat / de grup.

TCL MOVETIME Family Watch are o caracteristică de poziționare care poate fi folosită pentru a-ți găsi copilul. Istoricul locațiilor și setările zonei sigure vă permit să urmăriți unde se mișcă copilul în timpul zilei. În plus, ceasul este echipat cu un buton SOS.Funcția pedometru va încuraja copilul dvs. să ducă un stil de viață activ. Apoi poate compara rezultatele cu prietenii și să-și stabilească noi obiective. Pedometrul arată nu numai numărul de pași, ci și caloriile arse și distanța parcursă . Ceasul are un design colorat care este atractiv pentru copii și este realizat din materiale durabile. Cu sistemul ușor de clic, puteți debloca rapid și ușor cureaua.

Compatibilitate: Android 4.3 sau IOS 8.0
Bluetooth: BT 4.2
SIM: Nano SIM

Wi-fi: 2,4 GHz
Geolocalizare : GPS, AGPS, Glonass, Beidou, Senzor de mișcare

memorie:
RAM: 256 MB
ROM: 512 MB

Senzori: accelerometru
Capacitatea bateriei: 600 mAh

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
silicon - easy click
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
50
Dimensiune
39 x 45 x 14,6 mm

Funcție

Alte
meteo tendințe - notificări din telefonul mobil - Bluetooth - pedometru - GPS - accelerometru
Alarmă
1 (budík)
Indicator dată
calendar
zile
:
ore
:
minute
:
secunde