Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

The G/G-Shock GA 100L-1A

Brand: Casio Cod: hCA2507

Descriere

Tu trăiești o viață activă? Esti tare pe mine, ai îndura mai mult decât altele, și necesită același lucru de la ceasurile lor? Apoi , pentru vizionare Casio seria G-Shock ca ideal. Din cauza cazului unic și cureaua produse de la ceasuri de rășină de înaltă calitate sunt extrem de rezistente chiar și la influențe externe mai agresive - vibrații, șocuri, stand chiar împotriva câmpului magnetic Rezistent la apă până la 20 bari, în plus , se adaptează ceas pentru a rezista la o presiune și mai mare de apă. - De exemplu, atunci când scufundări fără dispozitiv de oxigen. În același timp, ele oferă o gamă largă de funcții. Pentru a denumi un calendar complet automat, mai multe tipuri de alarmă sau cronometru. Noi aventuri îmbarca pe cu ceasuri pe care le va in orice moment companion demn de încredere.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Greutate
70
Dimensiune
51 x 55 x 17 mm

Funcție

Alte
ora mondială - iluminat - rezistent la șocuri
Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/1000 secunde, max. 100 oră
Taimer
1
Numărul de alarme
5x
Brand: Casio

Compania japoneza Casio a fost r. 1957 ca un producător de calculatoare, dar piața a apărut pentru a viziona în 1974. În primele modele folosit cunoștințele și experiența de calculatoare anterioare dezvoltare, precum și jurnale electronice, și datorită acestor inovații în curând dezvoltat într-unul dintre brandurile de ceasuri cele mai răspândite acum.
Ceasuri Casio nu sunt doar indicator de timp, dar conține multe caracteristici utile - Jurnal, capacitatea de a afișa imagini, pentru a determina temperatura sau latitudinea și lungime măsurătorile de ritmul cardiac și mai mult.
Casio este cunoscut în întreaga lume pentru inovare sale, valoarea și viață lungă. Acesta îndeplinește toate cerințele ridicate de un stil de viață activ și oferă utilizarea modelelor sale în toate tipurile de activități de la uzura normala, prin deplasare, navigând la sala de fitness.

Profită de reducerile excepționale de până la 70% la modelele selectate Casio.

Casio
zile
:
ore
:
minute
:
secunde