loading

Casio The G/G-SHOCK GA 110LN-1A

Codul produsului: hCA2604

Casio The G/G-SHOCK GA 110LN-1A

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:650 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
CasioThe G/G-SHOCK GA 110LN-1A3591.25In stock

La fel ca urca munții, scufundări în adâncurile dificil teren sau Brazdim pe bicicleta XC? Umilește la fel ca noi obstacole sunt o provocare corpul tau la niveluri tot mai înalte de performanță? Atunci nu ar fi dor de încheietura ceas Casio o colecție de G-Shock. locuințe și muta pentru a deveni albastru detaliind lor, datorită materialelor utilizate foarte rezistente la vibrații, șocuri și daune fizice. Ceasuri, ca atare, sunt chiar rezistente la câmp magnetic! Amatori sporturi de apă vor încânta rezistente la 200 de metri de apă, datorită căreia puteți viziona scufundări.

Dar, cu siguranță, cel mai aprecia dial LED-uri cu iluminare din spate, care combină în mod automat analogic cu timpul de afișare digitală se bucură de o gamă largă de funcții:

  • Cronometru: cronometru foarte precis , cu o precizie de o miime de secundă și cu un timp maxim de funcționare de 100 de ore.
  • cronometru numărătoarea inversă pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, puteți seta la un maxim de 24 de ore

.

După setarea orei, un semnal sonor, iar ceasul va începe numărătoarea inversă aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.

  • Viteza Calc: apt pentru a rula o anumită distanță (50, 100, 1500 de metri ...)

. Introduceți distanța pe care doriți să rulați și porniți cronometrul.

Ceasuri calcula viteza la care executați.

  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
  • ori Lumea: Puteți seta intervalele orare va fi afișată în lume

.

Fiecare fus orar este reprezentat de oraș mare în acest domeniu - New York, Londra, ...

  • 4x alarmă: alarmă de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
  • Alarmă cu funcție de amânare: alarma va suna după câteva minute până când este complet oprit.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.

Spoturi:

Instrucțiuni în limba engleză pentru download AICI .

Brand:

Casio

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :1 cronograf
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Model strojku :Casio 5146 ?Casio 5146

Marca: Casio
Tipul mașinii: Quartz (baterie)
Țara de origine: Japonia
Baterie: CR 1220
Durata de viață a bateriei: 2 ani
Acuratețe: ± 15 secunde pe lună
Caracteristici:
mâna oră și minut; calendarul complet automat (programat între 2000 și 2099); timp de sagging pentru 48 de orașe (29 fusuri orare); cronometru (precizie la 1/1000 s, timp de funcționare maxim 100 ore); inversoare cu repetare; alarmă; Timp de 12/24 ore;

Carcas :plast
Curea :plast
Culoarea curelei/brățării :Negru - albastru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :200 m - scufundare
Greutate :70 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :51x55x17 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
calendar complet automat
Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
:
LED- automatic
Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1/1000 secunde, max. 100 oră
Alarmă ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
:
4x (budík, semnal pe oră, cu funcția Snooze)
Taimer ?TimerCeasul enumără timpul prestabilit până la zero. Când ajunge la zero apare un ton. Unele ceasuri au yacht-timer, un timer adaptat pentru numărătoarea inversă pentru starturi. :1
Alte :1224 regim orar, rezistent la șocuri, fus orar al lumii

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Casio The G/G-SHOCK GA 110LN-1A
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 821
de produse
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni