Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Averton TBL.15947JYU/13P

Brand: Timberland
Un bărbat modern include în mod inerent un ceas elegant. Nu uita de acest accesoriu esențial și pune-ți ceasul de la încheietură de la Timberland . Fața lor gri cu model în relief este decorată cu… Descriere și parametrii

Descriere

Un bărbat modern include în mod inerent un ceas elegant. Nu uita de acest accesoriu esențial și pune-ți ceasul de la încheietură de la Timberland . Fața lor gri cu model în relief este decorată cu mâini și indici distinctivi, precum și logo-ul necesar în formă de copac ramificat. Culoarea închisă se mândrește cu o carcasă din oțel și chiar cu o curea din piele cu cusături fine. Beneficiați de un supliment care devine o parte indispensabilă din viața de zi cu zi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 50 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde