Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Belanger SET TBL.15964MYS/01SET

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland din set cu curea de rezervă sunt cadoul perfect pentru cineva căruia îi place să decoreze cu accesorii elegante. Pe cadranul alb există mâini simple, cu indexuri și logo-ul… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland din set cu curea de rezervă sunt cadoul perfect pentru cineva căruia îi place să decoreze cu accesorii elegante. Pe cadranul alb există mâini simple, cu indexuri și logo-ul mărcii. Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o curea de silicon drăguță, pe care o puteți înlocui cu o cursă din oțel Milan , care se adaptează perfect perfect formei încheieturii. Nu veți greși cu ceasul dvs. Timberland .

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele - oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie - Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde