Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Esmond TBL.15961MYS/04MM

Brand: Timberland
Trebuie să subliniați stilul dvs. casual și casual? Atunci ceasurile Timberland sunt perfecte pentru tine. Datorită designului argintiu, ceasul va înlocui brățara. Fața de ceas în stil minimalist… Descriere și parametrii

Descriere

Trebuie să subliniați stilul dvs. casual și casual? Atunci ceasurile Timberland sunt perfecte pentru tine. Datorită designului argintiu, ceasul va înlocui brățara. Fața de ceas în stil minimalist conține doar mâini simple, cu indexuri și logo-ul mărcii. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o cursă din Milano perfect adaptabilă din oțel inoxidabil. Poftiți-vă cu un supliment care vă arată gustul rafinat.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 43 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde