Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ferndale TBL.15639JSB/02

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland vor fi populare la toți domnii cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor negru împodobit cu un logo distinctiv al mărcii, în formă de copac ramificat, vă va… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland vor fi populare la toți domnii cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor negru împodobit cu un logo distinctiv al mărcii, în formă de copac ramificat, vă va impresiona la prima vedere cu sub-cadranele aurii proiectate spectaculos, cu secunde date și în afara centrului. Mâinile luminiscente asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră cu cusături contrastante. Tratează-te cu un accesoriu care subliniază stilul tău.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde