Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gilmanton TBL.15946JYS/63

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland sunt perfecte pentru toți domnii cu gust pentru accesorii inspirate din natură. Descoperiți farmecul lor și fixați colecția Gilmanton pe încheietura mâinii. Fața lor de ceas cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland sunt perfecte pentru toți domnii cu gust pentru accesorii inspirate din natură. Descoperiți farmecul lor și fixați colecția Gilmanton pe încheietura mâinii. Fața lor de ceas cu granulație vă va impresiona la prima vedere atât cu logo-ul în formă de copac, cât și cu mâinile și indexurile distinctive, astfel încât să puteți vedea întotdeauna perfect la ora actuală. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea din piele maro pastelată cu o patină elegantă și cusături ușoare. Pariați pe un supliment care va fi cel mai bun însoțitor pentru ziua voastră.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 50 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde