Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kittery TBL.15643MYG/01

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland vor îndrăgosti de toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale în tonuri naturale. Fața lor cu cadran fin este decorată cu mâini și indici aurii și un logo al copacului… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland vor îndrăgosti de toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale în tonuri naturale. Fața lor cu cadran fin este decorată cu mâini și indici aurii și un logo al copacului ramificat. Carcasa este din oțel inoxidabil aurit. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele maro cu matlasare distinctivă. Tratează-te cu un supliment care nu te va obosi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde