Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Malden TBL.15942JSBN/13

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland sunt făcute pentru toți domnii cărora le place să călătorească. Cadranul lor cu mâini și indexuri bine citite este aliniat cu numele capitalelor mondiale - datorită acestui lucru… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland sunt făcute pentru toți domnii cărora le place să călătorească. Cadranul lor cu mâini și indexuri bine citite este aliniat cu numele capitalelor mondiale - datorită acestui lucru știi ce oră este la Tokyo, Los Angeles sau Rio de Janeiro. Există, de asemenea, ștampila de date necesară pentru poziția 3. Pe încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele cu patină fină, logo-uri matlasate și logo-uri marcate în relief. Tratează-te cu un supliment care va fi însoțitorul ideal pentru aventura ta.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 49 x 13 mm

Funcție

Alte
ora mondială
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde