Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Millway TBL.16002JLAB/02

Brand: Timberland
Timberland este un termen real în lumea modei. Îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile inspirate din natură sunt deosebit de populare în rândul aventurierilor, alpinistilor și pasionaților de… Descriere și parametrii

Descriere

Timberland este un termen real în lumea modei. Îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile inspirate din natură sunt deosebit de populare în rândul aventurierilor, alpinistilor și pasionaților de sport, dar oamenii cu ochi dornici de modă își găsesc calea spre ei. Descoperă magia unui brand cu un copac în emblemă și fixează-ți ceasul Millway pe încheietura mâinii.

Cadranul lor negru atrage la prima vedere mâinile și indexurile care pot fi citite bine, sub-cadranele distincte cu funcție de ceas dual și 24 de ore și un sub-cadran cu indicator de zi / săptămână. Există și o foaie de date utilă. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate acoperit cu acoperire PVD neagră . La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele cu cusături ușoare și logo-ul mărcii în relief. Pariați pe un supliment pe care îl puteți face pentru o drumeție în munți și în jacuzzi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
galben
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
90
Dimensiune
47 x 54 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Alte
cardan 24 ore - ceas dual
zile
:
ore
:
minute
:
secunde