Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Moulton TBL.15963MYR/04MM

Brand: Timberland
Trebuie să subliniați stilul dvs. casual și casual? Atunci ceasurile Timberland sunt perfecte pentru tine. Un logo de arbore ramificat se extinde pe cadran. În plus, veți găsi pe cadran doar mâinile… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Trebuie să subliniați stilul dvs. casual și casual? Atunci ceasurile Timberland sunt perfecte pentru tine. Un logo de arbore ramificat se extinde pe cadran. În plus, veți găsi pe cadran doar mâinile înguste. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii cu o lovitură de aur aurită din oțel inoxidabil care se adaptează formei încheieturii. Poftiți-vă cu un supliment care vă arată gustul rafinat.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde