Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Northdale SET TBL.15962MYS/63SET

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland din set cu curele de rezervă sunt cadoul perfect pentru cineva căruia îi place să decoreze cu accesorii elegante. Pe fața de ceas bine aranjată există doar mâini simple, cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Timberland din set cu curele de rezervă sunt cadoul perfect pentru cineva căruia îi place să decoreze cu accesorii elegante. Pe fața de ceas bine aranjată există doar mâini simple, cu indexuri și logo-ul mărcii. Puteți atașa ceasul la încheietura mâinii cu un silicon frumos, din piele de înaltă calitate sau cu o lovitură perfectă din Milano din oțel inoxidabil. Deci, puteți fi sigur că ceasul dvs. nu va obosi. Pariați pe ceasurile Timberland și bucurați-vă de atenția unei zone largi.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele - brățară milanese - oțel - silicon - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
argintie - Negru - cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde