Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Norwell TBL.15645MYG/12

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland vor plăcea tuturor doamnelor cărora le place să decoreze accesorii elegante atemporal. Fața lor de ceas maro-ciocolată se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indici… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland vor plăcea tuturor doamnelor cărora le place să decoreze accesorii elegante atemporal. Fața lor de ceas maro-ciocolată se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indici de aur. Elementul cel mai distinct este cu siguranță sub-cadranul cu funcția excentrică second hand cu logo-ul mărcii în formă de arbore ramificat. Carcasa este din oțel inoxidabil aurit. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele maro, cu o margine spectaculoasă. Tonurile naturale de culoare sunt bineînțeles - fiți prinși de farmecul lor!

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde