Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Parkridge TBL.15943JYB/02

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland vor apela la fiecare om modern, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu un sub-cadran eficient, cu funcția mâinii… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland vor apela la fiecare om modern, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu un sub-cadran eficient, cu funcția mâinii centrale, care este decorat cu un logo al mărcii sub forma unui copac ramificat. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate acoperit cu acoperire PVD închisă. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea din piele maro, cu cusături distinctive și bordură neagră. Subliniați-vă stilul distinctiv cu un accesoriu atemporal.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 46 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde