Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Robbinston TBL.15939JS/03

Brand: Timberland
Poftiți-vă cu un ceas Timberland care completează perfect orice ținută de agrement. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas cu un copac înflorit ca logo al mărcii și mâini simple, cu… Descriere și parametrii

Descriere

Poftiți-vă cu un ceas Timberland care completează perfect orice ținută de agrement. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas cu un copac înflorit ca logo al mărcii și mâini simple, cu indexuri. Încheietura este fixată cu o curea din piele maro cu matlasare de înaltă calitate. Pariați pe un accesoriu care nu vă obosește.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
45 x 53 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde