Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Original T2P043

Brand: Timex Cod: hTM2056

Descriere

Timp de peste 160 de ani, Timex concentrat pe stilul de calitate și atemporal. În prezent, popularitatea mărcii este în creștere. Timex este o modalitate de a-ți exprima stilul de viață.

Timex bărbați sport-elegant bărbați încheietura ceas Timex iubi toți oamenii moderne care își trăiesc viața aici și acum. Cadranul negru este decorat cu trei cronografe cu funcție de cronometru, ștampilă de dată și mâini distincte. Iluminarea de noapte Indiglo asigură o lizibilitate perfectă chiar și noaptea - apăsați doar coroana și fața ceasului devine albastru-verde. Ceasul este încheiat cu o curea de silicon de înaltă calitate, care este confortabilă pentru purtare. Pariați pe ceasul Timex și nu-l regretați.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 46 x 12 mm

Funcție

Alte
iluminat
Luminiscență
indicator
Iluminare
Indiglo
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Brand: Timex

Timex Corp. El este unul dintre liderii din ceasuri de fabricație. Cu o gamă largă și diversificată de modele, pentru a oferi tuturor exact dreapta. Marca Timex a fost fondată în 1854 în SUA și de la 2. jumătate din cele 20. lea, ceasuri Timex a început să fie exportate în afara Statelor Unite. Sportiv și clasic, atemporal și la modă, pentru a alege doar. Timex a salutat noul mileniu cu încredere stabilit puterea brandului și influența la nivel mondial. Pe termen lung, printre 50 de branduri de moda TOP și este al treilea cel mai popular brand-de accesorii pentru femei.

Ia un ceas purtat de celebrul Arnie!

Cu ceasuri Timex sunt, de asemenea, indisolubil legate de numele fanilor celebre. Purtat cu mândrie de mulți ani din California guvernator și "indispensabil" erou de acțiune Arnold Schwarzenegger, celebrul cantaret-compozitor Leonard Cohen și fostul președinte al SUA, Bill Clinton. Din 1984, marca este, de asemenea, asociat cu rasa Ironman, care a început să evolueze împreună cu organizatorii cursei o linie speciala de ceasuri care aceasta cursa extrem de dure, oamenii "de fier" a reușit.

Timex
zile
:
ore
:
minute
:
secunde