Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Youth Kids T89001

Brand: Timex
Fiecare prințesă mic îi place să decora cu accesorii elegante. Fă - o fericită și ia fetele ei frumoase brand ceas proiectat de Timex . Fața lor luminoase împodobește cifre care pot fi citite și… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare prințesă mic îi place să decora cu accesorii elegante. Fă - o fericită și ia fetele ei frumoase brand ceas proiectat de Timex . Fața lor luminoase împodobește cifre care pot fi citite și fluture roz pestriță. Cu siguranță livra carcasa de culoare roz luminos, ceea ce face ceasul un accesoriu cu adevărat ochi-prinderea. Dar parádnice mai mici ia fiecare curea textilă, pe care inimile de curse prin fluturi multicolori. Treat fiica ta, nepoata sau nepoata trebuie să urmărească care nu va dori să decoleze.

Parametrii

Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
multicoloră
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
16 x 16 x 10 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde