Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Clasic T-COUTURIER AUTOMAT Chrono A05 T035.614.11.051.01

Brand: Tissot Cod: hTI1063

Descriere

La fel ca și creațiile mai mari designeri de moda din lume se bazează pe o combinație perfectă de substanță și stil, și de ceas Tissot Couturier amestec de linii elegante, cu materiale.

Aceste ceasuri exprima caracterul lor cu atenție fără compromisuri la detalii. Și promisiunea că ei vor supraviețui orice capriciu de moda si rezista testului timpului.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
54 hodin
Model strojku
ETA Valjoux A05.H31
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
234
Dimensiune
43 x 43 x 14 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde