Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Couturier Automatic Powermatic 80 T0354073605101

Brand: Tissot Cod: hTI1100

Descriere

Ceasuri de la atelierul brand -ului tradițional Tissot sunt dreapta pentru barbati , cu o înclinație pentru acele suplimente nejkvalitějších. cadran negru în stil clasic completează perfect curea din piele stejnobarevným cu model de crocodil. placat cu aur roz carcasă din oțel inoxidabil se potrivește perfect cu mâinile și indicii, există, de asemenea, dater necesare. Cel mai mare activ al unui ceas , dar este cu siguranță o mișcare automată precisă Powermatic 80, a căror funcționare poate fi savurat pe partea din spate. Răsfățați-vă cu un accesoriu care se va transforma într-un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Model strojku
Powermatic 80.121
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
39 x 43 x 11 mm
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde