Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Couturier T035.207.11.061.00

Brand: Tissot Cod: hTI1073

Descriere

Fiecare femeie modernă ar trebui să fie răsfățat o dată într-un timp și extra-uri cu adevărat de lux. Acest drept este proiectat ceasuri automate de marcă elvețiană Tissot. Cazul lor și vă mutați la prima atingere va apuca de înaltă calitate și de prelucrare precisă. cadran negru cu ornamente fine împodobită cu mâinile ascuțite și indicii, există, de asemenea, este necesar, cu fereastra de afișare a datei. Cea mai mare bijuterie , dar sub ea - vorbim despre mișcare automată Powermatic 80, care , spre deosebire de mașinile convenționale , cu o durată de aproximativ 36 de ore fără lichidare capacitate va dura pana la 80 de ore! Este, de asemenea, complet silențioasă și incredibil de exacte. Amenajeaza încheietura mâinii realizare tehnologia elvețiană și rândul său, la doamna dreapta!

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Model strojku
Powermatic 80.111
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
101
Dimensiune
32 x 36 x 10 mm
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde