Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gentleman T127.410.16.051.00

Brand: Tissot
Ceasurile elvețiene sunt renumite pentru calitatea lor, manopera de precizie și designul atemporal. Prinde-le farmecul și pune-ți ceasul Tissot pe încheietura mâinii. Cadranul lor negru se bazează pe… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elvețiene sunt renumite pentru calitatea lor, manopera de precizie și designul atemporal. Prinde-le farmecul și pune-ți ceasul Tissot pe încheietura mâinii. Cadranul lor negru se bazează pe un aspect clasic - este decorat cu mâini și indici de argint, precum și o ștampilă de date pe poziția 3. Carcasa este din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră cu cusături contrastante. Decorează cu un accesoriu care te va transforma întotdeauna într-un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
21 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
70
Dimensiune
40 x 46 x 8,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde