Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Lady T-Bella Ora T1033103611100

Brand: Tissot Cod: hTI1069

Descriere

În căutarea de lux, în timp ce de prelucrare de precizie complementar tinuta ar conferi o aură de excelență și, în același timp, podtrne feminitatea ta? Știu că dvs. de căutare este de peste - Tissot ceas din colecția Ora Bella. Oval carcasă din oțel inoxidabil este placat cu aur roz romantic, aceeași culoare este , de asemenea , mândru de mâini ascuțite care orbitează în jurul cadran cu model de fum. Incheietura ceas-cusut curea din piele de înaltă calitate, în bej pastel. Răsfățați - vă cu suplimente etichetate Swiss Made, care te transformă într - o adevărată doamnă.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
31,5 x 28 x 6,5 mm
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde