Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PR 100 LADY T101.010.22.111.00

Brand: Tissot Cod: hTI1645

Descriere

Ceasurile Tissot pentru femei sunt un plus de lux și practic, potrivite pentru orice ocazie. Cadranul perlat este decorat cu mâini luminescente cu indicatoare și cu o carte de date necesară. Fața este acoperită cu un geam de safir durabil, strălucitor strălucitor după ani de uzură. Waterproof 10 bancomate garantează că nu trebuie să scoateți ceasul chiar și atunci când înotați. Ansamblul perfect închide un design complet de ceas din oțel inoxidabil, care este completat de o aurită parțială care creează o impresie cu adevărat luxoasă. Pariați pe ceasuri care nu vă vor dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA F03.111
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Curea
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor - aurie - sur
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
71
Dimensiune
25 x 29 x 6,9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde