loading

Tissot Quickster Chronograph T0954171703710

Codul produsului: hTI1134

Tissot Quickster Chronograph T0954171703710

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Tissot .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

TissotQuickster Chronograph T095417170371010534.18out_of_stock
Fie că optați pentru tinuta formala sau de petrecere a timpului liber, ceasuri de la atelierul de brand tradițional elvețian Tissot tinuta ta este întotdeauna perfect asteptare. cadran luminos are trei cronograf cu funcție de cronometru, există , de asemenea , necesar dater. Vă mulțumim mâinile luminescente sunt întotdeauna perfect, veți vedea ora curentă. Cireasa proverbială de pe tort este o ramă neagră cu scala tahimetrică. Două benzi detașabile este așa - numita Curele NATO. - Acestea sunt curelele care sunt ușor de înlocuit, de înaltă calitate și foarte adesea sunt atipice în legătură cu arbuști de lux. În ceea ce impermeabil la 100 de milioane de ceasuri nu trebuie să-și scoată chiar și atunci când înot. Se decoreaza cu o calitate accesoriu Swiss Made și arată că aveți bun gust.

Brand:

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :3 cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :textil
Culoarea curelei/brățării :alb - Negru - sur
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :42x48x12 mm

Funcție

Luminiscență ?LuminiscenceStratul fluorescent mărește perioada de iluminare aproximativ cu 6 ore, puteți urmări timpul in vizibilitate mică sau intuneric beznă. Ceasul poate fi luminiscent numai pe ace indicatoare, ace și a marcajelor sau cadran întreg. O tehnologie specială de luminiscență este tecnologia Trigalight.

Trigalight - Tehnologie modificată de iluminare a acelor indicatoare și marcajele ceasului TRASER. O microcapsulă cu gaz radioactiv realizează o iluminare continuă fără a se expune la lumină.
:
indicator
Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Taheometru ?TahimetruUn dispozitiv în jurul cadranului, cu ajutorul căruia se determină distanța sau viteza de deplasare. :taheometru

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Tissot Quickster Chronograph T0954171703710
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni