Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Quickster NBA Houston Rockets T0954171703712

Brand: Tissot Cod: hTI1129

Descriere

liga de baschet din NBA atrage anual prestigioasei milioane de fani la ecranele lor în întreaga lume. Și nu e de mirare. joc dymanická de calitate, coșuri incredibile și rapid-paced, pur și simplu distractiv și niciodată plictisitoare. Afișează care echipa la NBA face parte din inima ta și fixați încheietura ceas Tissot în culorile tipice ale Houston Rockets. Roșu și alb tanga este asa numita Curele NATO. - Acestea sunt curelele care sunt ușor de înlocuit, de înaltă calitate și foarte adesea sunt atipice în legătură cu arbuști de lux. cadran luminos are trei cronograf cu funcție de cronometru, există , de asemenea , necesar dater. Thanks indici luminescente și mâinile sunt întotdeauna perfect, veți vedea ora curentă. Cireasa proverbială de pe tort este o ramă neagră cu scala tahimetrică. Se decoreaza cu o calitate accesoriu Swiss Made și arată că aveți bun gust.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
alb - roșu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 48 x 12 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde