Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seastar 1000 Powermatic 80 – T120.407.11.031.00

Brand: Tissot
Ceasuri realizate de marca elvețiană Tissot pentru bărbați cu cele mai mari cerințe. Acest model din colecția Seastar 1000 are un excelent impermeabil 30 BAR care va încânta înotătorii pasionați sau… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri realizate de marca elvețiană Tissot pentru bărbați cu cele mai mari cerințe. Acest model din colecția Seastar 1000 are un excelent impermeabil 30 BAR care va încânta înotătorii pasionați sau scafandrii profesioniști. Cu acest ceas, puteți scufunda cu ușurință până la o adâncime de până la 30 de metri. O lizibilitate excelentă chiar și în adâncimea întunecată asigură mâini luminescente cu indici. O altă specialitate a ceasului este mișcarea automată Powermatic 80 cu o rezervă de până la 80 de ore . Tratează-te cu ceasuri care te ajută să îți depășești granițele, în timp ce se potrivesc perfect cu costumul tău sau cu ținutele casual.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Model strojku
Powermatic 80.111
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir
Impermiabilitate
300 m - scufundare
Hmotnost
180
Dimensiune
43 x 51 x 12,7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde