Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seastar 1000 T120.417.17.041.00

Brand: Tissot
Ceasurile de lux de la brandul elvețian Tissot vor îndrăgosti de orice domn care caută accesorii de o calitate foarte bună. După cum sugerează și numele colecției (Seastar 1000), cel mai mare avantaj… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de lux de la brandul elvețian Tissot vor îndrăgosti de orice domn care caută accesorii de o calitate foarte bună. După cum sugerează și numele colecției (Seastar 1000), cel mai mare avantaj al ceasului este impermeabilitatea sa excelentă și anume 30 ATM . Puteți scufunda fără probleme până la o adâncime de până la 30 de metri. Cu mâini clare și indici cu luminiscență, puteți urmări timpul curent chiar și în întuneric total. Trei cronografii cu funcție de cronometru vor încânta și vor include și o ștampilă pentru date . Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică mulți ani. Ceasul este fixat la încheietura mâinii cu o curea de sport din cauciuc negru. Descoperiți unicitatea ceasului Tissot și credeți că va deveni accesoriul dvs. indispensabil.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA G10.212
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
300 m - scufundare
Hmotnost
110
Dimensiune
45,5 x 53 x 12,8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde