Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Classic PR 100 Sport Chic T101.910.33.116.00

Brand: Tissot
Ceasurile elvețiene au fost întotdeauna recunoscute pentru calitatea lor, manopera de precizie și designul atemporal. Prinde-le farmecul și pune-ți ceasul Tissot pe încheietura mâinii. Fața lor este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elvețiene au fost întotdeauna recunoscute pentru calitatea lor, manopera de precizie și designul atemporal. Prinde-le farmecul și pune-ți ceasul Tissot pe încheietura mâinii. Fața lor este acoperită cu o mamă fragedă de perle, care în lumina zilei joacă un joc fermecător de culori și strălucire. Dar, cu siguranță, te vei îndrăgosti de diamante reale în locul indexurilor . Carcasa și cursa sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate cu aur placat cu aur. Delectează-te cu o doamnă autentică demnă și bucură-te de calitate cu prestigioasa etichetă elvețiană Made .

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Decorare
diamante
Hmotnost
110
Dimensiune
36 x 40 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde