Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Lady Lovely Square T058.109.36.031.00

Brand: Tissot
Elegant, tandru și atât de incredibil de elegant - asta este ce privește Lovely Square de la brandul elvețian Tissot . Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Elegant, tandru și atât de incredibil de elegant - asta este ce privește Lovely Square de la brandul elvețian Tissot . Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indexuri înguste. Mica pungă plajată cu aur roz impresionează prin forma sa pătrată, care este din ce în ce mai la modă. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele bej și moale. Răsfățați-vă de calitate cu prestigioasa etichetă elvețiană Made and be always a lady true.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
9 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA 901.001
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
15
Dimensiune
20 x 20 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde