Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Sport Gent XL T116.410.16.037.00

Brand: Tissot
Ceasul de la brandul elvețian Tissot este realizat pentru un adevărat gentleman. Cadranul lor în culoare argintie metalică vă va impresiona la prima vedere cu mâini și indici distinctivi care asigură… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la brandul elvețian Tissot este realizat pentru un adevărat gentleman. Cadranul lor în culoare argintie metalică vă va impresiona la prima vedere cu mâini și indici distinctivi care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Există, de asemenea, ștampila de date necesară. Pe încheietura mâinii, ceasul este tuns cu o curea de piele de ciocolată maro, cu un model de crocodil. Răsfățați-vă de calitate cu prestigioasa etichetă elvețiană Made .

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
62
Dimensiune
42 x 48 x 9 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde