Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

T-Sport PRS 516 Quartz Chronograph T100.417.11.031.00

Brand: Tissot Cod: hTI1086

Descriere

Ceasuri de lux de model masculin Cusătoreasă proiectat de marca Tissot vă va încânta la prima vedere. design cu totul din oțel este fabricat cu precizie Swiss Made de brand. Fața de ceas este decorat cu o ramă ceramică neagră, care contrastează perfect cu cadran argintiu. Ceasuri sunt echipate cu mișcare ETA G10.212, care alimentează bateria Renata 394. Atunci când caută o piesă originală , care împodobesc perfect încheietura mâinii, pentru a primi un ceas Tissot T-Sport PRS 516 Quartz Chronograph T100.417.11.031.00.

Modelul de ceas de lux Tissot pentru bărbați vă va capta la prima vedere. Designul din oțel este realizat tocmai cu marca Swiss Made. Decorul este decorat cu o lunetă ceramică neagră care contrastează perfect cu un cadran de argint. Ceasul este echipat cu ETA G10.212, care acționează acumulatorul Renata 394. Dacă sunteți în căutarea unei piese originale care să vă decoreze perfect încheietura mâinii, obțineți cronograful Tissot T-Sport PRS 516 cu cuarț T100.417.11.031.00.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
ceremică - oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
sur - argintie
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 42 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde