Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

T1004173605100 PRS 516

Brand: Tissot Cod: hTI1142

Descriere

Ceasuri proiectat de legendarul brand - elvețian Tissot sunt un complement perfect pentru un om încrezător cu o înclinație pentru cele mai bune accesorii. cadran negru lor cu tine de relief pe orizontală , la prima vedere , cu trei cronograf cu funcție cronometru. Carcasă din oțel inoxidabil roz placat cu aur decorat cu o ramă din ceramică cu scala tahimetrică. Întreg completează perfect cureaua neagră din cea mai fina piele de vițel decorate cu perforații elegante. Cireasa proverbială de pe tort este rezistent la 100 de metri, datorită căruia nu iei de pe ceasul, chiar în timp ce baie de apă. Răsfățați-vă cu un supliment pe care snuffles calitatea sa de marcat Swiss Made.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
ceremică - oțel - parțial aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
100
Dimensiune
42 x 48 x 12 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde